AlexKP favorit i WPT Vejle: – De må have glemt et 0 bag på Ravnsbæks odds

I morgen blændes der op for WPT National Vejle, hvor de rød/hvide pokerspillere skal forsøge at vaske skampletten fra sidste år væk, da den amerikanske turneringshaj, Steve O’Dwyer satte hele den samlede danske elite til vægs, og snigløb sig til en sejr.

Danske Spil har lagt odds op på 26 spillere, hvor man kan spille på, hvem af dem som kommer længst. De tre favoritter er Danske Spils egen frontfigur, Alexander ‘AlexKP’ Petersen og de to tidligere DM-vindere, Stefan Raffay og Simon Ravnsbæk.

“Det var sgu da også bare på tide, men der skulle åbenbart noget rigged til før jeg blev favorit,” lyder den umiddelbare reaktion fra ‘AlexKP’, som ikke levner sine to medfavoritter mange chancer.

“Jeg kommer obviously længere end dem, ISÆR Ministeren. Og det kan han godt få en fin skilling ud på. Jeg så ham tabe et flip til De Jyske Mesterskaber, så det tegner til, at der kun er en vej for ham for tiden, og det er NED!”

“Egentlig undrer det odds Danske Spil har lavet på Ravnsbæk mig en del. Jer er sikker på de glemte et 0, så det var odds 140, der skulle have stået. Passer fint, hvis man sammenligner med Super Brians odds.”

 

Spilstop er lørdag klokken 13.55. Oddsene findes under Vinderen 31.