888Poker skriver med brasiliansk superstjerne: – Alle mine venner begyndte at spille poker

Han blev verdens dyreste fodboldspiller, da han i 1998 skiftede fra Sao Paolo i Brasilien til Real Betis i Spanien for ca. 200 mio. kr. Her spillede han 186 kampe og scorede 13 mål, mens det blev til 61 landskampe og sågar et verdensmesterskab i 2002. Navnet er selvfølgelig Denilson.

Denilson har skrevet kontrakt med 888Poker, hvilket betyder, at den brasiliansk superstjerne skal repræsentere pokersitet i reklamer og naturligvis også ved pokerbordene. På en pressemeddelelse afslørede Denilson at alle hans venner var begyndt at spille poker, og at han håbede aftalen med 888Poker kunne være med til at udbrede pokerspillet i Brasilien, og samtidigt forbedre sine egne evner med kortene.

Brasilien er et pokerland i rivende udvikling som fik et godt skub da “Fede Ronaldo” signede med PokerStars i 2013. Siden da er antallet af aktive pokerspillere i Brasiliens eksploderet, og PokerStars har den dag i dag også Neymar og Cristiano Ronaldo som ambassadører. 888 satser angiveligt også stort på det brasilianske marked, for den nyankomne Denilson teamer op med de tre profilerede brasilianske poker pro’er Bruno Foster, Bruno Kawauti og Nicolau Villa-Lobos på Team 888Poker.

Det er ikke første gang 888Poker forsøger sig med et sponsorat af en verdenskendt fodboldspiller. I 2014 signede 888 Luiz Suarez som poster-boy, men få måneder senere blev Suarez udelukket fra alt fodbold i fire måneder, efter han plantede gebisset i Giorgio Chiellinis skulder i en kamp mellem Uruguay og Italien ved VM i Brasilien, og så blev den sponsorkontrakt ophævet.

Den slags skandaler får man formentligt ikke for pengene med Denilson, som i dag ernærer sig som kommentator på brasiliansk TV – og nu altså også som poker-ambassadør.