$300.000 Super High Roller Bowl udsolgt tre måneder før starten

Aria i Las Vegas danner igen i år rammen om den gigantiske Super High Roller Bowl-turnering, hvor buy-in i år er reduceret fra $500.000 til $300.000. Det sænkede buy-in og nul-rake på turneringen har betydet, at alle 49 sæder i turneringen er revet væk allerede tre måneder før starten på årets $300.000 Super High Roller Bowl.

På listen over de 49 deltagere finder vi en række store navne som Daniel Negreanu, Phil Hellmuth, Erik Seidel, Igor Kurganov, Isaac Haxton, Dan Colman, Antonio Esfandiari samt sidste års vinder, Brian Rast, som kunne putte $7.5 mio. i inderlommen efter sin sejr i 2015.

Ved det første Super High Roller event på Aria sidste år, var mange top pro’er blev lokket til at arrangørernes løfte om at tiltrække rige amatører til turneringen, hvilket ikke helt var tilfældet. Det skabte efterfølgende en smule kritik hos highrollerne, men nu hvor buy-in er reduceret med $200.000, ser det ud til at være lykkedes, når man kigger på det fulde line-up.

Her er to spillere stadig anonyme, og hvem der gemmer sig bag de uafslørede deltagere, må tiden vise. Men sikkert er det, at f.eks. den stenrige forretningsmand Talal Shakerchi stiller til start. Shakerchi er dog ingen novice ved et pokerbord, og har bl.a. High Roller-sejre i London og Monte Carlo bag sig.

Foruden et bredere felt af spillere, har arrangørerne også skiltet med nul-rake på turneringen, og ydermere tilføjet en bonus på $300.000, og det har tilsyneladende været et godt mix, da interessen for eventet har været enorm.

“Med nogle af de mest spændende og berømte spillere allerede på plads, bliver Super High Roller Bowl med sikkerhed medrivende at følge”, siger Clint Stinchcomb (CEO for Poker Central som dækker eventet) i en pressemeddelelse.

2016-udgaven af Super High Roller Bowl starter d. 29. maj, og afvikles over de efterfølgende fire dage.

Herunder kan du se alle deltagerne i Super High Roller Bowl 2016:

spillere_super_high_roller_bowl_2016

spillere_super_high_roller_bowl_2016_2

Kilde: Superhighroller.com