2-0 til Antonius i $1 Million Challenge mod Rui Cao

Efter at have accepteret en udfordring fra Rui Cao om at spille heads up om $1 million fordelt udover disciplinerne 2-7 Triple Draw, Pot-Limit Omaha and No-Limit Hold’em har Patrik Antonius taget føringen med sejre i de to første discipliner. Derudover er han også foran i den sidste.

Forskellige pokernyhedssider har ellers rapporteret om, at Rui Cao var i front, men der var blot tale om den indledende opvarmning til matchen. Selve matchen begyndte i lørdags med 2-7 Triple Draw med blinds på $1.500/$3.000, og her fik Patrik Antonius lukket første del af dysten med en gevinst på $300.000.

Herefter begyndte de to duellanter på NL Hold’em, men stoppede spillet på et tidspunkt, hvor finnen var oppe med $60.000. I søndags var det så tid til en svingende PLO-dyst, hvor fordelen gik fra den ene til den anden, men hen ad mod slutningen erobrede Patrik Antonius momentum og hentede $200.000 i løbet af de sidste 80 hænder.

Dermed kunne finnen også trække sig ud af Pot Limit Omaha-delen som vinder med et plus på rundt regnet $390.000. Det betyder, at hvad der end sker i resten af matchen, så har den 32-årige Antonius allerede vundet. Det eneste som mangler er resten af NL Hold’em-delen af matchen. Her er finnen som nævnt foran med $60.000.