Super Tuesday: Henrik Juncker ryger fra finalebord i gigantisk setup

Henrik Juncker er forhåbentlig ikke en mand, der lader sig slå ud af lige-ved-og-næsten-oplevelser. Sidste år blev det til en fjerdeplads ved DM, i februar kunne han nærved smage sejrens sødme, da han måtte tage til takke med en andenplads ved Unibet Open i København, og i nat føjede han så endnu et velvoksent finalebord til CV’et. Det skete i ugens dyreste onlineturnering på PokerStars, Super Tuesday, hvor 495 spillere havde lagt det $1.050 store buy-in.

Det tog 8,5 time før finalebordet endelig var fundet, og på daværende tidspunkt indtog danskeren en placering midt i feltet som nummer fire ud af ni. På trods af det endda lykkedes Juncker at tage en shortstacked modstander ud med , så fik han aldrig rigtig fat på finalebordet, og måtte få hænder senere se sig ekspederet ud i et kæmpe setup.

Med blinds på 4.000/8.000 åbnede den israelske chipleader ‘keves88’ til 16.000 fra UTG, hvilket promptede et all in fra danskeren på knappen med for 125.000. Pludselig ville ‘marty7’ fra big blind også være med, og shovede indover med for i alt 182.000, hvilket keves88 blot var glad for at kunne kalde af med sin preflop-pol: . Boardet bragte ingen mirakler af nogen kaliber, og esser var langt rigeligt til at tage potten på  -bordet.

For ottendepladsen fik Juncker $11.137,50, hvilket er en smule mindre end de $14.400, han fik for samme placering i samme turnering i februar sidste år. Den endelige vinder af denne tirsdags turnering blev i øvrigt Uruguays Rafael ‘zugzwang16’ Porzecanski.