Rønhoff: – Var sakket lidt bagud

I november 2013 snød den unge Younas Rønhoff alt og alle ved WPT København, og vandt turneringen foran etablerede navne som Helge Rahbek og Martin B. Hansen. Dengang fik Rønhoff 555.000 gode danske kroner for sejren, hvilket stadig står som danskerens største livecash.

Men måske det kan lykkes ham at hive en endnu større check hjem ved Unibet Open Copenhagen, der begynder i morgen. Younas Rønhoff ser i hvert fald frem til turneringen.

“Ja, glæder mig rigtig meget og føler mit livespil er blevet bedre, så laver ikke så mange fejl mere, som jeg gjorde førhen.”

Hvordan er det stemningsmæssigt at spille turnering på dansk grund i forhold til internationale turneringer?

“Jeg føler efterhånden at det er mere hyggeligt med de danske, fordi man kender en del og er mere komfortabel med at spille live. Men EPT-festivallerne kan noget andet, det er et meget større setup og typisk nogle gode destinationer, så jeg ser bestemt også frem til EPT Malta i næste måned.”

Hvordan er dagsformen?

“Det går okay for tiden, har arbejdet lidt med spillet, samt lagt en del volume over de sidste 4-5 måneders tid! Jeg var sakket bagud efter lidt pause, men er nu på ret køl igen!”

Hvordan har du arbejdet med dit spil?

“Jeg ser lidt videoer på de forskellige sites, har nogle venner jeg grinder med engang imellem, hvor vi diskutere lidt hænder, samt snakker shove- og callingranges i tours. Prøver og være kritisk overfor mit spil, så reflektere en del over mit eget spil og tager også noter på folk. Derudover prøver jeg også at holde mig sund og rask, spise fornuftigt og dyrke en del motion. Jeg synes det hjælper mit spil og de lange sessions.”

Unibet Open dækkes af PNN.dk fra start til slut. Vores mester-blogger, Simon Hoffmann Petersen, har løbet 23½ kilometer om dagen, de sidste tre måneder, for at være sikker på, at det er ikke skal være konditionens skyld, at han misser en hånd, hvis dette utænkelige scenarie skulle opstå.