WPT Vejle: Alpay – chipleader ved et uheld

Alpay Gorur skulle egentlig slet ikke havde spillet WPT Vejle Main Event. Rent faktisk gider han normalt ikke engang spille turneringspoker, men tilfældighederne ville, at han kvalificerede sig til turneringen i går.

“Jeg var på Casino Munkebjerg for at spille noget cashgame i går, men det var ikke gået igang endnu, da jeg ankom. Så for at få tiden til at gå så meldte jeg mig til satellitten til turneringen i dag,” fortæller Alpay til PNN.dk.

Og da han generelt ikke har den store tålmodighed, når det kommer til turneringer, så angreb Alpay satellitten fra en lidt alternativ vinkel.

“Jeg gik all in ubeset, de første fem hænder – og klonkede i stor stil. Bagefter samlede jeg så tre store hænder op i træk. Pludselig sad jeg med 250.000 chips, da average hed 30.000. Så gik jeg op og spillede cashgame og foldede mig til et sæde, mens jeg var væk.”

“Jeg kom jo for at hygge, jeg spiller aldrig turneringer. Kun cash!”

Alpay Gorur var en overgang oppe at snuse til chipleaderposten i WPT Vejle Main Event, men fik sat det meste af stakken overstyr. Nu er han imidlertid – efter at have vundet en all in med 76 suited mod knægte – godt med igen. Han sidder med 95.000 chips. Average er 41.200.

Spillerne er igang med dagens sidste level.