Hidsig debat om Full Tilt pro’ernes kæmpegæld

Barry Greenstein postede i går et indlæg på pokerforummet 2+2, hvori han kort fortalt indrømmede, han ganske rigtigt skyldte Full Tilt Poker $400.000, men at han gerne ville vente på DOJs (Department Of Justice, red.) afgørelse, før han tilbagetaler pengene. Med andre ord: Barry Greenstein vil ikke betale til Groupe Bernard Tapie, før han er sikker på, at spillerne får udbetalt deres tilgodehavender.

Læs: Greenstein lånte $400.000: Jeg venter på DOJ

Siden Barry Greenstein postede sit indlæg på 2+2 har Cardplayer.com skrevet en historie – baseret på en unavngiven kilde – om at både Phil Ivey og Erick Lindgren angiveligt begge skylder Full Tilt Poker $4.000.000 – 22,6 millioner kroner.

Læs også: Cardplayer: Ivey og Lindgren skylder FTP 45 millioner kroner

Og så er der ellers kommet gang i en hidsig debat på 2+2. Bare siden i går har Barrys Greensteins nye tråd vokset sig 54 sider lang.

I en tråd på 54 sider er meningerne selvfølgelig mange og delte, men man skal godt nok lede grundigt efter positive indlæg i forhold til især Phil Ivey. Der er masser og atter masser af deciderede ophidsede indlæg – især fra dem, der fortsat har penge stående i konkursboet. De indlæg går vi helt udenom.

Her følger et lille uddrag af den mere saglige debat:

“Især Phil Ivey ser ikke alt for heldig ud i denne situation. Først sagsøger han Full Tilt, og nu kommer det så frem, at han selv skylder Full Tilt millioner af dollars,” skriver truthsbehind.

“Full Tilt Poker forbrød sig mod deres licens ved at låne den slags penge ud til spillere. På nuværende tidspunkt tvivler jeg på, at nogen som helst er chokerede over, at det er gået så galt, når selskabet opfører så direkte stupidt,” skriver veteranen SGT RJ.

“Phil Ivey og de andre mangler almindelig anstændighed. De har ikke engang en kommentar til offentligheden omkring det her. De viser ingen form form for respekt over for pokermiljøet og overfor spillet poker. Det er utroligt skuffende,” skriver Byrung.

“Held og lykke med at få degenererede gambler som Layne Flack, David Benyamine og Mike Matusow til at betale deres million-lån tilbage,” skriver joyrulesall.

“Ivey og Matusow fremstillede sig selv som spillere, der var dybt forargede over Full Tilt Pokers krak, og nu kommer det frem, at de selv har lånt millioner af dollars – og ikke et ord om, at de har tænkt sig at betale tilbage. Det er utroligt,” skriver travller.

“Jeg har mere end halvdelen af min formue stående på Full Tilt Poker, og jeg ved ikke, om jeg nogensinde ser de penge igen. Den viden har jeg nu levet med i lang tid. Men det er nyt for mig, at det er nogle af de rigeste pokerspillere i verden, der har lånt mine penge,” skriver Redman.

Se hele tråden her