Vanvittig afslutning på Canada Cup Main Event – buster 3 mand i en hånd

PokerStars er her, der og allevegne og det betyder også Canada. I samarbejde med Playground Poker Club i Montreal er PokerStars Canada Cup netop løbet af stablen i Jonathan Duhamels hjemby.

Det blev ikke den store succes arrangørerne havde håbet på, da kun 578 spillere stillede op fordelt på de tre startdage i $3300 Main Event, hvilket skabte et overlay på $266.000 i turneringen med $2 mio. garanteret i puljen.

I går var det så tid til finalebordet i Main Event, hvor spillerne jagtede en førstepræmie på $366.600, og vi kan roligt slå fast med det samme, at turneringen sluttede med et brag.

Da der resterede fire spillere lykkedes det online-kvalifikanten Robert Notkin at eliminere alle tre modstandere med ét smæk i en nærmest urealistisk og vanvittig pokerhånd.

Det hele startede da blinds var 100.000/200.000 og Notkin limpede Under The Gun, hvorefter shortstacken Justin Miller sendte sine 400.000 chips til midten. Vincent Jacques ville dog også være med og annoncerede all in for alle sine 7 mio. chips, og så vågnede manden med det fede pokernavn Ryan Rivers op og sendte sine 1.025.000 chips til midten med et “all in”.

Læs Også: Canada Casino Index

Robert Notkin – som havde alle tre spillere dækket – fandt et call frem med den næstbedste starthandske man kan forestille sig; nemlig et par slowplayed konger.

Robert Notkin:

Justin Miller:

Vincent Jacques:

Ryan Rivers:

canada_cup_fire_vejs_all_in

Ryan kunne ikke river, og det kunne de andre heller ikke.

 

Boardet løb ud uden overraskelser, og dermed kan Robert Notkin kalde sig den første PokerStars Canada Cup Main Event Champion i historien, og samtidigt se $366.600 tikke ind på bankkontoen i den nærmeste fremtid. Ikke dårligt for en mand, som havde kvallet sig for bare $30 online hos PokerStars.

Vincent Jacques – som havde næstflest chips ved håndens start – tog andenpladsen til $257.280, Ryan Rivers fik tredjepladsen til $162.280 og Justin Miller måtte tage til takke med $122.410.

 

robert_notkin

Den nykronede Canada Cup champ, Robert Notkin, og de langsomt spillede konger. (Foto credit: Playground Poker Club).