Ung pro misclicker sig til sejren ved WPT Championship

Asher Conniff må føle, han lever i lidt af en drøm lige nu. Indtil for få uger siden grindende han $500 turneringer for at få livet som deltids pokerpro til at køre rundt, men efter to fænomenale resultater på Borgata-kasino i Atlantic City, bør bankrollen nu snildt kunne tåle et par WPT- og EPT-skud.

Lad os dog lige spole tilbage helt til starten. Asher Conniff købte sig ikke ind i den stjernespækkede WPT World Championship-turnering. Han kvalificerede sig. Online. Takket være et misclick. Han ville faktisk bare spille en søndagsturnering, men kom i stedet til at registrere sig til en satellit, der ultimativt sikrede ham et sæde ved den $15.400 dyre turnering.

Det var imidlertid ikke Conniffs eneste lykketræk. To uger før den store WPT-finale lykkedes det nemlig amerikaneren at vinde event #1 ved Borgata Spring Poker Open. En $500 tour med hele $1 million garanteret betød mere end $200.000 til vinderen, og dem tog Conniff sig kærligt af. Om det var den sejr, der tog noget af forventningspresset fra den Brooklyn-bosatte spiller, skal vi lade være usagt, men i går aftes satte han sine fem modstandere på WPT-finalebordet godt og grundigt til vægs, og får derved en plads i historiebøgerne.

Fra finalebordets start var den store historie, at Carlos Mortensen kunne sikre sig sin fjerde WPT-titel, men efter at have suget sig til en dobling med mod Tony Dunsts , måtte ‘El Matador’ til sidst tage til takke med en fjerdeplads. Ikke overraskende var det i stedet de to chipleaders inden afgørelsens begyndelse – russiske Alexander Lakhov og altså Asher Conniff – der endte heads up. Og sidstnævnte kunne omfavne sin rail i glæde, efter at være kommet all in med mod russerens , blot for at se dealeren blanke boardet ud.

Det må da være historiens bedst-betalte misclick?

 

WPT World Championship ($15.400 buy in)

1. Asher Conniff – $973.683
2. Alexander Lakhov – $573.779
3. Brian Yoon – $330.358
4. Carlos Mortensen – $267.764
5. Ray Qartomy – $208.647
6. Tony Dunst – $173.873