Slås for sit liv: David ‘Devilfish’ Ulliot ramt af tarmkræft

David ‘Devilfish’ Ulliot er en institution, når man snakker om engelsk poker og gambling. I mere end 20 år har den iltre og samtidig charmerende brite spillet poker på højeste niveau, og har livecashes for mere end $6 millioner. I 2003 snød han Phil Ivey for sejren ved WPT World Poker Open og de $589.175, men nu står den 60-årige pokerlegende overfor en endnu sværere og endnu vigtigere heads up-duel. David Ulliot er nemlig blevet diagnosticeret med tarmkræft.

Allerede i lørdags løb rygterne, at Ulliot skulle være indlagt og i kritisk tilstand, ligesom det på et tidspunkt blev fortalt, at han alleree havde tabt kampen. Det har familien senere afvist overfor Pokernews, der i stedet rapprterer, at Devilfish kæmper en brav kamp mod sygdommen, men stadig har energi til flere projekter. Han planlægger nemlig i øjeblikket en genåbning af sit pokersite DevilfiskPoker, ligesom han er i gang med at arrangere en stor fest på sin fødselsdag den 4. april.

Desuden har ejeren af det engelske kasino91cc096ed0 Dusk Till Dawn, Rob Yong, for nyligt besøgt Devilfish, hvor han blandt andet knipsede et billede af David Elliot, mens han gav et nummer på sin guitar. Der er altså al mulig grund til at tro, at englænderen både har modet og krafterne til at slå den livsfarlige sygdom.

En anden legenede der flere gange er blevet rygtet død på Twitter, er Doyle Brunson. Han skrev i nat på Twitter:

“Hvis Devilfish har problemer med dårligt helbred, bør vi måske prøve at få ham ind i pokerens Hall of Fame nu”.