‘Phwap’ milimeter fra triumf 17 måneder efter hjerneblødning

Der gik et gys gennem pokerverdenen, da den unge pokerspiller Kevin ‘Phwap’ Boudreau i en spisepause under World Series of Poker 2013 pludselig fik en hjerneblødning, og senere måtte lægges i kunstigt koma. Udsigterne var dystre, og lægerne var ikke sikre på, han nogensinde ville kunne genoptage et normalt liv.

Læs også: Tragisk WSOP ulykke: Pokerspiller ramt af hjerneblødning

Og: Kevin Boudreau vågnet efter fire uger i koma

 

Lad os så spole tiden præcis 17 måneder frem – for få øjeblikke siden blev selvsamme Boudreau nemlig bad beatet ud af den $1.100 dyre Mid-Stakes Poker Tour 2014 som 4’er til $34.678 i sin egentlige comeback-tour siden den forfærdelige ulykke.

Boudreau kom ellers ind som kæmpefavorit med mod Reza Yazdis for cirka 75 procent af alle chipsene i spil, men da floppet slog , var det så godt som slut for den vellidte Boudreau. Turn og river bragte ingen nier, og få hænder senere røg Phwap ud med til en modstanders .

Det store resultat har fået mange kende pokernavne op af stolen på det sociale medie Twitter. Tom Dwan der i høj grad har fløjet under alles radar den sidste tid, er ude med roser til sin gode ven (“Sikke et resultat. Næste stop main event”), ligesom både Danni ‘Ansky’ Stern og Scott Seiver kalder Boudreau “en stor inspiration”.