Phil Ivey lukker ned for ‘Ivey Poker’

Tidligere på året lancerede verdens bedste pokerspiller, Phil Ivey, en række nye undervisningstilbud på nettet. ‘Ivey Poker’ skulle fungere som en pokerskole for nye spillere, der kunne prøve kræfter med kortspillet uden at betale penge for det, mens ‘Ivey League’ blev det nye navn for det tidligere training-site Leggo Poker, der skulle samle nogen af verdens bedste pokerspillere, til at skabe træningsvideoer og coache medlemmerne af sitet.

Mens ‘Ivey League’ stadig kører, så modtog medlemmerne af ‘Ivey Poker’ i går en meddelelse om, at al spil indstilles fra dags dato.

“Vi supsenderer al aktivitet fra lørdag den 25. oktober. Det lyder måske ildevarslende, men faktisk er det bare første skridt på vej en større evolution. Vi forbereder os nemlig på at lancere en større og bedre spiloplevelse for alle i 2015”, lyder det i mailen.

Hvad det præcis er, Phil Ivey har i godteposen til pokerverdenen, skal vi lade være usagt. Men det bliver spændende at se, hvordan Phil Ivey har tænkt sig at lære yderligere af den viden fra sig, der indtil videre har sikret ham 10 WSOP-armbånd og turneringsgevinster for mere end 125 millioner kroner.