Nyt i Colman-drama: Truer med at droppe poker

Det lyder fuldkommen absurd, at en mand der har vundet på den gode side af $22 millioner dollars over de sidste 11 måneder, og topper alle Player of the Year-ranglister, kunne finde på at kaste håndklædet i ringen næste år. Ikke desto mindre er det det seneste rygte på Dan Colman-møllen, hvis vinger bestemt ikke har stået stille for i den seneste tid.

Efter at havde brugt tillægsord som ‘hore’, ‘charlatan’ og ‘holdningsløs’ om den legendariske Phil Hellmuth, er han ikke overraskende kommet i modvind i dele af pokermiljøet. Han nåede også at kalde den 13-dobbelte braceletvinder for ‘pokerens kræftsvulst’, før han tidligere på ugen trak lidt i land igen.

“Jeg indrømmer, jeg lavede en fejl ved at angribe Phil på den måde, jeg gjorde, og det undskylder jeg for, men mine pointer står ved magt. I mine øjne er han en forfærdelig ambassadør for spillet, og jeg synes, det er foragteligt, at han aldrig har delagtiggjort pokerverdenen med sin insiderviden om UltimateBet, som han tjente så mange penge på (som sponsoreret pro, red.)“, lød det senest fra Colman, der ikke ligefrem synes at være mester i underskyldningens svære kunst.

Senest er følgende samtale mellem Doug Polk (WCG|Rider) og Colman (mrGR33N13) på PokerStars fundet mediernes søgelys, og den antyder, at Colman har planer om, fuldkommen at droppe det spil, der ellers har gjort ham til mangemillionær.

WCG|Rider: we both know you arent hanging up the gloves
WCG|Rider : so whats your plan
mrGR33N13 : serious
mrGR33N13 : i play pca maybe aussie next year
mrGR33N13 : then 100k one drop and main event
mrGR33N13 : then its all over
mrGR33N13 : they dont deserve me, they been treatin the greenie too rough lately

Næste afsnit i føljetonen om Dan Colman er med garanti ikke langt ude i fremtiden. Stay tuned.