Ministerborg ude af €25.000-highroller kort før boblen

Det lykkedes ikke for Danmarks eneste håb ved den €25.000 dyre highroller-turnering at spille sig på finalebordet og i pengene på Portomaso Casino i St. Julians på Malta. Det står klart, efter Simon ‘ministerborg’ Ravnsbæk i går måtte forlade den småpebrede turnering, mens der endnu resterede tre borde.

Bøddelen var amerikanske Connor Drinan, der i den afgørende hånd kaldte danskerens all in med . Ravnsbæks skulle ud at ramme, men der var ingen hjælp at hente for ministerborg, og dermed måtte han forlade turneringen tomhændet.

Turneringen afgøres i dag, hvor de sidste 8 spillere sætter sig til filten klokken 12.30, og netop Connor Drinan holder faktisk chipleadet med 893.000 chips før de afgørende timers spil finder sted. Han jagtes dog tæt af Danni ‘Ansky’ Stern, der med sine 827.000 kan nærmest lugte førertrøjen og de €572.300 til vinderen.

Efter sit exit røg Ravnsbæk over i den €1.100 dyre IPT main event, men heller ikke der var der held i sprøjten for den danske tourspecialist. Hans næste opgave forventes at være morgendagens €2.200 dyre IPT highroller.