Mement_mori og cocoojones med flotte tirsdags-resultater

Mens rigtig mange danskere benyttede lejligheden til at nyde det gode vejr i går, så findes der stadig mennesker, der kan trodse lidt solskin og plusgrader, og holde arbejdsmoralen i vejret. Blandt dem finder vi tilsyneladende både Younas ‘cocoojones’ Rønhoff og Mickey ‘mement_mori’ Petersen, der i går leverede rigtig pæne onlineresultater på PokerStars.

Først var det den danske PokerStars Team Online Pro, Mickey Petersen, der startede ud med en eftermiddags-triumf. Den London-bosatte dansker valgte nemlig at registrere sig til den $265 dyre NL Hold’em Knockout-turnering med $20.000 garanteret, der starter kort efter klokken 15, og det viste sig at være en fremragende idé. Foran 139 modstandere lykkedes det nemlig den flerdobbelte triple crown-vinder at stryge helt til tops, efter at have slået canadiske Justin ‘birddy420’ Ouimette heads up om guldet. $6.440 kunne danskeren stikke i lommen for den bedrift, hvilket er hans største resultat siden finalebordet i Sunday 500 i juni måned.

Der var dog endnu et dansk skud i pistolen i går, og det dybe run stod Younas Rønhoff som bekendt for. Det lykkedes det nemlig ‘cocoojones’ at spille sig på finalebordet i The Hot $44, på trods af hele 1.163 spillere havde klikket sig vej forbi tilmeldingsknappen. Finalebordet var et virvar af brasilianere, da hele fire af ni spillere var fra sambaens land, men de røg som fluer, og med tre tilbage var det britiske ‘filufilu110’, ukrainske ‘Becs007’ og altså danske Rønhoff. Briten måtte takke af først på en tredjeplads, og efterfølgende fik Becs007 desværre skovlen under vores danske helt heads up. Rønhoff kunne dog alligevel se $5.815 trille ind på kontoen for mindre end fire timers arbejde, så skønne spildte kræfter kan man næppe kalde det.