To kæmpe setups sender Highlander tæt på chiplead

Vi har en ny dansker i front for den rød-hvide delegation, og ganske givet tæt på chipleadet for hele turneringen.

Jan ‘Highlander’ Christoffersen havde ellers småbrok i den i starten, hvor han taber to pots med henholdsvis og . Men nu har både kongerne og big slick gjort sit for at højne danskerens humør.

Preflop åbner Highlander fra knappen til 500 med , og small blind reraiser til 1.400. Highlander nøjes bare med at kalde med sit premium par.

Floppet lander så smukt, som det nu kan blive. , og small blind leader 1.600. Flatcall fra Highlander.

Turn er en offsuit . 3.000 fra small blind, endnu et kald fra den disciplinerede dansker.

River lander , og small blinder følger op med 5.000. Danskeren sætter sin modstander ind for de sidste 12.000, og får hurtigt et kald. Topset er dog mere end rigeligt til at sende Jan Christoffersen i godt 50.000.

 

Flopper nødefløde

Ét setup er imidlertid ikke nok for den NordicBet sponsorerede spiller. Preflop får han , åbner og bliver igen 3-bettet. Highlander tager bare floppet af, og det belønnes med et -flop for topfløde, fest, god musik og kulørte lamper.

Modstanderen leader, og med Highlander vælger selvsagt blot at kalde med gin. Turn parrer bordet da lander, og modstanderen sender stakken til midten. Snapcall fra Highlander, der vinder og ryger op i over 70.000 chips.

Det er mere end rigeligt til at tage føretrøjen blandt danskerne. Jef Nielsen, der ellers kom stærkt fra start, har netop taget et stort hit, da bordets spradebasse samler op imod ham. Jefs skal bruge meget hjælp, men den kommer ikke. Jef er nu i små 20.000 – efter at have peaket i 50.000.