Isildur1 starter 2013 med en voldsom heater

Svenske Viktor “Isildur1” Blom har fået en flyvende start på det nye år på Full Tilt Pokers highstakes borde.

På årets første 4 dage har Blom formået at rense af for imponerende $1.144 millioner, hvoraf ca. halvdelen blev vundet på selve nytårsdag.

Blom har nærmest renset af i lige linje siden rådhusklokkerne bimlede nytårsaften, og kun Scott “mastrblastr” Seiver, formåede at bremse den brandvarme svensker, da han tog $117.000 fra Blom i en 2-7 Triple Draw session forleden.

Men Blom fik i går sin revanche over Scott Seiver, da de to igen tørnede sammen på 2-7 Triple Draw bordene. Blom rykkede i den grad Seiver rundt i manegen, og fra første hånd gik det stort set kun én vej. På ca. 500 hænder lykkedes det Blom at vinde mere end $392.000 fra Scott “mastrblastr” Seiver, og det er i sig selv en imponerende bedrift, da “mastrblastr” indtil da, var noteret som den næststørste Triple Draw vinder siden Full Tilt gik i luften igen tilbage i november.

 

Blom renser af i nye varianter

Blom stoppede dog ikke her, da det åbenbart ikke var nok for den tyrede svensker at banke en af de største Triple Draw vindere på Full Tilt. Blom fortsatte nemlig sit togt på Fixed Limit Omaha 8 or better-bordene, hvor han stødte sammen med en af de største Omaha HiLo vindere på det seneste – SallyWoo.

Her beviste Blom hvor varm han i virkeligheden er, da han på bare 257 hænder snuppede $275.000 fra den ellers flyvende SallyWoo.

Siden Full Tilt genåbnede i november har Viktor Blom lettet sine highstakes-kolleger for i alt $1.560.000, hvoraf stort set hele overskudet kommer fra netop FLO8 og 2-7 Triple Draw.

I varianterne NLHE og PLO – som man ellers nok forbinder “Isildur1” med – har Blom umiddelbart kun breaket even, skriver highstakesdb.com.