“Isildur1” knuser Galfond i Omaha og vinder 7.5 mio. kr i weekenden

Viktor Blom og Phil Galfond kæmpede i weekenden en drabelig kamp i Pot Limit Omaha, og den kamp kunne Blom trække sig sejrsrigt ud af med gigantisk overskud.

Viktor Bloms indtjeningsgraf på online poker ligner nærmest altid et udprint fra en seismograf efter et jordskælv som måler 8,9 på richterskalaen, men i denne weekend har jorden rystet mere end normalt under “Isildur1″s fødder.

I en drabelig kamp på fire PLO $300/$600 borde mod Phil “OMGClayAiken” Galfond, som varede i ca. 12 timer, lykkedes det i går for Viktor “Isildur1” Blom at fravriste sin amerikanske modstander godt $931.000 over 4506 hænder.

Læs også: Viktor Blom: – Jeg har vænnet mig til de store swings

Efter Galfond havde fået nok svenske PLO-prygl og forduftede fra bordene, besluttede Blom så at det var på tide at prøve kræfter med lidt 27 Triple Draw, hvor han endte stort set break even.

Bedre gik det for Blom i den variant i lørdags, hvor han startede sin monsterweekend med at vinde mere end $200.000 i 27 Triple Draw session mod “Kagome Kagome”, “ragen70”, Gus Hansen og Phil Galfond, og senere på dagen var han tilbage efter mere, hvor han hev endnu $250.000 ud af bordene.

Det blev også til lidt 8-Game mod “FakeSky” og et overskud på $211.000, så lørdag i alt bød på et overskud i omegnen af $673.000.

PhilGalfond

Phil Galfond fik i den grad ørerne i den svenske PLO-maskine i weekenden.

Samlet set lyder weekendens overskud for Viktor Blom på hele præcist $1.438.000 over de seneste 48 timer iflg. Highstakesdb.com, og det gør ham ikke overraskende til weekendens største vinder. Galfond derimod har tabt tilsvarede $1.3 mio., og indtager således førstepladsen på den lidet flatterende taberliste.

Læs også: Mikael Thuritz: – De svenske myndigheder tog Viktor Bloms lejlighed

Weekendens overskud falder formentlig på et tørt sted for Blom, som har haft nogle forfærdelige uger på nosebleed-taksterne, hvor han havde formøblet hele overskudet på $2 mio. og i stedet var nede med $600.000 siden d. 1 januar.

Nu kan han igen konstatere sorte tal på bundlinjen, da han er oppe med små $800.000 for året.