Hård infight: Pokergirl danser med sidemand

Når det kommer til poker, har Morten ‘Pokergirl’ Erlandsen været rundt om blokken mere end et par gange, og det er vist lykkedes ham at komme godt og grundigt ind i hovedet på hans højre sidemand på bord 6 netop nu. De to har gentagne gange været i infight, og selvom det står 1-1 i store pots, så kan man vist roligt sige, at Erlandsen er foran på stilpoint.

For præcis ét orbit siden folder bordet rundt til Erlandsens sidemand i small blind, der åbner ind i ham. Erlandsen trebetter, og efter kort betænkningstid sætter modstanderen stakken til midten – 25 big blinds. Erlandsen har selvfølgelig et nemt kald med knægte – , og selvom ikke ser pæne ud, så fanger modstanderen i billetten, og kan skrabe potten til sig.

ME2

Erlandsen ryger ned i 20.000, men skæbnen vil det, at det en runde senere igen er de to tyre, der skal støde sammen. Samme scenarie som sidst – foldet til sidemanden i small blind, der igen siger 2.200 ind i Pokergirl. Erlandsen tager et flop af, der lander . Bet fra small blind, kald fra danskeren i big blind. Turn er , endnu et bet fra small blind, og endnu et kald fra Erlandsen. Dårligt lander river før small blind sætter stakken ind, men Morten har nærmest chipsene i midten hurtigere end modstanderen. Hans er nemlig MONSTER mod small blind, der lettere flovt vender for nottingham.

Erlandsen er tilbage i 40.000, og med to levels af en times varighed, skulle der være rig mulighed for at bygge på stakken.

Hermed oversigt over danskernes færd efter 8 levels på dag 1B:

Jesper Mertz 5.000
Victor Olinger 80.000
Alan Hvedehave Nielsen 70.000
Morten Erlandsen 40.000
Kenneth Laursen 90.000
Ronni Espersen 73.000
Martin Wendt 43.500
Brian Amtrup Sørensen 94.000
Nicolas Storm 30.000
Jan Lund Ude
Lars Halkier Ude
Anders Berndtsen Ude
Ufuk Yildirim Ude
Johnny Østbjerg Ude
Jimmi Bastian Ude
Mikkel Beckmann Ude