Full Tilt-Jackpot udløst for anden gang på tre uger

Det tog 5.577.157 hænder og næsten halvanden måned før Full Tilt Pokers nye VIP-program for første gang udbetalte jackpotten i spillet ‘The Deal’. Nu er det så sket igen, bare 20 dage efter canadisk spiller var så heldig at udløse den helt store gevinst på $116.000.

Læs også: Canadisk hockey-træner vinder $116.000 Full Tilt-jackpot

Denne gang var det den brasilianske pokerspiller ‘skipshot383’, der ikke bare var heldig nok at sætte en Royal Flush i The Deal-spillet, men også efterfølgende at få lykkehjulet til at ende på jackpot-feltet. Det udløste den $90.019 store jackpot, hvoraf skipshot383 selv får halvdelen sat direkte ind på sin konto. De resterende $45.009 blev derimod delt mellem alle Full Tilt-spillere, der i op til 12 timer før jackpot-spinnet havde spillet med i The Deal. Det beløb sig til i alt 6.542 spillere, der her til morgen vågnede op og så $6,88 ekstra på saldoen.

Det er som bekendt bare anden gang jackpotten er blevet ramt, siden ‘Players Club’ blev introduceret i august måned, hvor Full Tilt relancerede sig selv som en pokerside til hobbyspillere, og dermod gjorde op med deres image som highroller-side.

Du kan læse mere om The Deal på Full Tilts hjemmeside, og selv oprette dig på Full Tilt Poker i dag, hvor du får $10 gratis til at komme i gang for.