CMoosepower vinder 244.776 kr. på PokerStars i nat

Den 20-årige Christian “CMoosepower” Elgstrøm har tidligere vundet stort på PokerStars og i nat gjorde han det så igen.

Tilbage i maj sidste år gik “CMoosepower” hele vejen i et $11 Mixed NLHE/PLO SCOOP-event på PokerStars, hvilket dengang indbragte ham $11.125.

Siden da har den unge turneringsspecialist ikke ligget på den lade side, og igen i nat slog han så til på verdens største pokersite.

Det skete i The Bigger $162 $150k guaranteed, hvor han lagde et felt på 1822 spillere bag sig, og gik hele vejen til sejren.

Hele 9 timer og 40 minutter tog turneringen fra start til slut, og 1. pladsen gav $43.278 – eller det der svarer til 244.776 danske kroner. Det svarer til en timeløn på 25.234 kr.

Vi begyndte at følge CMoosepower fra der var 7 spillere tilbage, og derfra var der ingen tvivl om, at han ville gå hele vejen. Elgstrøm styrede finalebordet med hård hånd, og vandt den ene pot efter den anden som perler på en snor (se billederne i bunden af denne artikel).

 

Vandt samme turnering for få uger siden

Turneringen samler en masse meget skrappe pokerspillere, og derfor bliver historien ikke mindre fantastisk af, at Christian “CMoosepower” Elgstrøm også vandt den selvsamme turnering d. 28/1 i år.

Dengang slog han også et felt på mere end 1800 mand, og det gav ham ved den lejlighed $43.224.

På lidt under en måned har Christian Elgstrøm altså alene i disse to tuneringer spillet mere end $86.000 ind på sin PokerStars konto.

PNN.dk fangede ham på telefonen for kort tid siden, hvor vi spurgte ham hvad de mange penge skal bruges til:

“Pengene skal bare trækkes ud til banken. Der er ingen grund til at have så mange penge stående på nettet, men jeg har ikke rigtigt nogen plan for hvad pengene skal bruges til”, sagde den unge turneringsspecialist, som i øvrigt stadig bor hjemme ved sine forældre – lidt endnu da.

– Hvad siger dine forældre til at du spiller poker?

“Jamen, de er lidt beskyttende, men bakker op om det. Min far var da også lige inde og sige hej før han tog på arbejde, og sagde jeg godt måtte sende en besked, hvis det gik godt”.

Og det må man sige det gjorde for “CMoosepower”, der også afslører overfor PNN.dk, at han har poker som fuldtidsbeskæftigelse.

Elgstrøm begyndte allerede at spille poker da han gik i gymnasiet, og efter han færdiggjorde sine afsluttende eksamener kastede han sig over pokerspillet på fuld tid.

– Hvordan skal du fejre sejren? Henter du rundstykker til familien?

“Nej, nu er de jo allesammen taget på arbejde, så det er der ingen grund til. Jeg skal ikke rigtigt fejre sejren, men jeg havde tænkt mig at spille en masse i dag, og nu kan det da godt være, at jeg tager en fridag”, sluttede “CMoosepower” af.

 

cmoose_the_bigger

moosevinder saadanspillermanendgame5tilbage

moosefortsætterderudaf

mankangodtsehvemdervilvinde