Brandvarme Bække nærmer sig verdens top-10

I lang tid har den anonyme pokerpro ‘x_zola25’ toppet pocketfives’ rangliste over danske onlinespillere, men det regime synes at være ovre nu. De sidste par uger er Allan ‘Sifosis’ Bække nemlig stormet frem på listen med det ene store turbo-resultat efter det andet, og det har nu bragt ham som den 25. bedste onlinespiller i verden – et mincash eller to bag x_zola25.

Pocketfives’ rangliste bliver imidlertid kun opdateret en gang om ugen – om onsdagen – og efter gårsdagens udskejelser har Bække med garanti overhælet sin landsmand. Det lykkedes nemlig heads up-specialisten at binke tre store finaleborde på en ellers småtrist onsdag aften, hvilket snildt bør være nok til at avancere et par pladser på næste ranglisteopdatering.

Tidligt på dagen spillede Sifosis sig til en andenplads i en $109 turbo-turnering, hvilket indbragte $2.681. Lidt senere strøg han så helt til tops i den velbetalte Hot $55, hvor hele 1.188 spillere skabte en præmiepulje på $59.400. Her tog Bække som bekendt det største stykke af kagen, da han efter i alt 3 timer og 41 minutters spil lukkede heads up-dysten mod tyske ‘mimi290781’. For den bedrift modtog danskeren $10.252.

Slutteligt valgte Bække at runde det af med endnu et finalebord i den $215 dyre turbo-turnering, der starter kort efter midnat. Her vekslede Bække sit buy-in til $3.525, præmien til turneringens 3’er, efter at have spillet sig til endnu en podieplads.

I alt bød onsdagen altså på cashes for $16.458 eller hvad der svarer til mere end 110.000 danske kroner. Med de tre cashes har Sifosis nu passeret $3,5 million i online cashses. Av, for en velspillende, varm tyr.