Bloms vanvids-session: Tabte $1 million og grindede sig even

Viktor ‘Isildur1’ Blom er en legende, når det kommer til syge swings, marathonsessions og episke comebacks. I denne uge har han i allerhøjeste grad givet en smagsprøve på det hele, og leveret action i samme grad, som vi husker det fra før Black Friday. Lad os tage et lille kig på Isildur’s uge.

Mandag: Viktor Blom vinder $217.000, men taber kort efter midnat $200.000 tilbage til spilleren ‘Doorbread på $250/$500 PLO.

Tirsdag: Efter fem timers (formodet) søvn er Blom tilbage, og nu tager fanden for alvor ved ham. Først taber han $230.000 tidligt på eftermiddagen mod ‘Doorbread’ og Ben ‘Bttech86’ Tollerne. Kort efter overtaler han Ben ‘Sauce1234’ Sulsky til en heads up-duel på samme stakes, som på bare 50 minutter kommer til at stå svenskeren i hele $420.000.

Da det ligesom ikke udmønter sig i den ønskede retning, ryger Isildur1 i stedet over i et 8-game med Phil Ivey, Patrick Antonius, Alexander Kostritsyn og nykommeren BigNittyBanker, men lige meget hjælper det. Da det står værst til, er Blom nede $1,1 million i alt.

Her vælger de fleste velfungerende pokerspillere nok at trække stikket, men en mand af Viktor Bloms kaliber er ikke lige til at slå ud. Svenskeren fortsætter ufortrødent, og får i løbet af de næste otte timer vendt den truende 8-game katastrofe til et $535.000 win. Derudover vinder han $127.000 tilbage fra Sulsky, hvilket alt i alt sender ham præcis even for to dages spil.

Onsdag: Og så er vi faktisk fremme ved i dag. Isildur1 har efter noget der minder om 4 timers pause igen taget plads ved PLO $250/$500-bordene, og engelske ‘Doorbread’ har igen bidt på. Lige nu er matchen utrolig even, men Isildur1 står noteret for et halvt buy ins plus. I og med de firetabler kan det dog hurtigt ændre sig, så vil du følge fortsættelsen af denne vanvittige session, bør du selv hoppe ind på Full Tilt netop nu.

Hvad kan man sige … Isildur1 er tilbage!