POKERNYHEDER
FRA IND- OG UDLAND
Pokerstars – Toplogo
Danske spil – Toplogo
Unibet – Toplogo
NordicBet – Toplogo

Isildur1 blæser al modstand væk – vinder halv million dollars

Isildur1 blæser al modstand væk – vinder halv million dollars

Viktor ‘Isildur1’ Blom startede søndag aften ud med en SuperStar Showdown mod Isaac Haxton, som desværre måtte stoppes efter blot 692 hænder, da en storm på Malta havde lagt amerikanerens internetforbindelse ned.

Måske inspireret af det maltesiske uvejr påbegyndte ’Isildur1’ efterfølgende et sandt tornado-raid på PLO $100/$200-bordene og efterlod sig et bredt spor af ødelæggelse på sin vej.

Ilari ’Ziigmund’ Sahamies, Jens ’Jeans89’ Kyllönen, ’verve.oasis’ og Ronny ‘1-ronnyr3′ Kaiser vågner i hvert fald alle op til at par ramponerede PokerStars-kontoer i dag.

Hvirvelvinden Viktor Blom derimod bookede et overskud på $522.306, hvilket efter Isildur-standard vel svarer til en 4’er på Fujita’s tornadoskala.

Som en lille spidsfindighed så kan det bemærkes, at ’Isildur1’ var involveret i flere af døgnets største hænder, men ikke vandt en eneste af dem.  Men mange bække små gør som sagt en stor å.

Nattens resultat betyder i øvrigt, at svenskeren igen er i plus for året – nu med cirka $100.000. Hans graf for 2012 kan ses her nedenfor.


Screenshot fra Highstakesdb.com. De mange op og nedture tegner et meget godt billede af, hvor aggressivt svenskeren spiller. Nattens gevinst på over $500.000 er endnu ikke påført grafen.

Opret PokerStars konto her

Skriv en kommentar

Powered by Facebook Comments


-


Read previous post:
Dannebrog
Dansk sejr i Sunday Warm Up

I skyggen af Sunday Millions jubilæumsugave lykkedes det klokken 03.00  i nat danske ‘jorjo2007’ at vinde Sunday Warm Up. Tidligere...

Close