Wayne Rooney: Tillykke, Sam Trickett!

Det er en kendt sag, at Sam Trickett er glødende Manchester United-tilhænger, og at han følger med i alt, hvad der rører sig omkring klubben. Men at Wayne Rooney følger med i, hvad Sam Trickett går og laver – det er vist en nyhed. Også for Sam Trickett selv.

“Congratulations to Sam Trickett on his big poker win in Australia,” skriver Wayne Rooney på sin twitter, og den tweet er i den grad noget, som Sam Trickett kan bruge.

“Den tweet har reddet min dag. Tak! Top man the white Pele,” skriver Sam Trickett tilbage til Manchester United-profilen.

Det var i går, at den engelske superstjerne Sam Trickett vandt $2.000.000 efter sejren i $250.000 Highroller-turneringen i Australien, og Sam Trickett kørte simpelthen feltet midt over. I fuldstændig suveræn stil kørte han sejren sikkert hjem, og så skader det jo heller ikke at fange en straight flush i en pot, hvor modstanderen også har en flush, på vejen mod sejren. Den hånd kan du se lige her

Sam Trickett gav efter Highroller-sejren udtryk for, at han bør tage turen ‘Down Under’ noget oftere.

“Jeg løber bare så godt her. Der er andre steder, hvor jeg ikke løber så godt, så jeg burde overveje at droppe de steder og så bare komme her noget oftere,” siger Sam Trickett til PokerNews.com. Trickett har nu cashet for $5.000.000 i Australien alene.

Og han afslørede i øvrigt også, hvordan han havde tænkt sig at fejre sejren:

“Den engelske måde. Jeg skal være fuld.”

Vi håber, at festen forløb knap så dramatisk som efter han vandt $10.000.000 i sommerens One Drop. Her blev Sam Trickett overfaldet og tæsket af en gruppe på hele seks gerningsmænd. Se billederne af den forslåede Sam Trickett lige her