Vil lave $100 om til $100.000 på ét år

I Portugal sidder der en mand, som har fået en fuldstændig vanvittig idé: Han vil lave $100 om til $100.000 på et år ved at spille poker på nettet.

Navnet er André Coimbra – en tidligere professionel Magic: The Gathering-spiller – som måske er bedst kendt for at vinde verdensmesteskabet i Magic: The Gathering tilbage i 2009. En bedrift der dengang indbragte ham $45.0000.

I dag gør han sig som poker pro hos PokerStars, og her lader det til, at han får sig et travlt år. Han har nemlig besluttet sig for at forsøge at lave $100 om til $100.000, og det skal ske ved udelukkende at spille pokerturneringer af forskellig slags.

Hvad skal han bruge pengene til? Jo, dem vil han donere til velgørenhed i slutningen af året, hvilket man selvfølgelig kun kan tage hatten af for – medmindre man er Coimbras kæreste selvfølgelig.

André Coimbra har nemlig lavet en lille præsentationsvideo af sit projekt, og her medvirker kæresten også. Hun antyder – måske med et glimt i øjet – at hun ikke ligefrem ser frem til, at hendes kæreste praktisk talt skal bo foran computerskærmen i det næste års tid.

Du kan se videoen her på PNN.dk.