Ukendt dansker vinder stort på PokerStars

Det skorter ikke på store danske resultater i årets Turbo Championships of Online Poker-serie på PokerStars.

Mest bemærkelsesværdigt har været Jaroslav Tjepans gode run, som resulterede i blandt andet to flotte 4. pladser i streg, og derudover har poker-Danmark kunne prale af en sejr til “jonesbn”, da han vandt TCOOP event #27 – en sejr til $92.739.

Læs også: Tjepan gør det igen – ny 4. plads

 

Kuffertfisken slog til i nat

I nat blev det så til endnu et stort dansk resultat på verdens største pokersite, da den ellers ukendte “Kuffertfisk” var tæt på at tage TCOOP #42 eventet ned, og kun den hollandske poker pro Marcel Lüske, der til dagligt bord på Malta, kunne stoppe ham med et coinflip.

Det var KTs vs 88 som blev endestationen, da det flip ikke gik danskerens vej, og “Kuffertfisk” må dermed nøjes med en 4. plads og $34.218 – eller 188.000 kr. – hvilket også må siges at være et godt afkast i en turnering med et buyin på blot $27.

Læs også: Gus med fremme ved $100.000 Highroller event

 

Lige ved og næsten for AlexKP hest

Den Danske Spil-sponsorerede poker pro – AlexKP – har staked flere “heste” ved årets TCOOP, og disse har gjort sig godt bemærket i flere omgange. Særligt har Tjepan spillet penge hjem til AlexKP med sine flotte resultater ved TCOOP, og i nat var det tæt på, at en af AlexKPs heste gik hele vejen i et Pot Limit Omaha Heads Up event.

Desværre måtte Mikkel “Koller” Kollerup aka “uremyatm” på PokerStars tage til takke med en 7. plads i TCOOP #41, som var et $103+$103+$9 PLO Heads Up Super Knockout event. Der var lidt over $21.671 til vinderen, men “Koller” og AlexKP må nøjes med de $3359, som 7. pladsen indbragte.