Nadal vinder sin første pokerturnering

I en periode, hvor tingene slet ikke går den tidligere verdensetter Rafael Nadals vej på tennisbanerne er der hjælp at hente ved pokerbordene.

En knæskade og et maveonde har betydet, at Nadal ikke er at finde i Melbourne, hvor Australian Open kører på fuld drøn, men så er der til gengæld tid til at konkurrere på andre fronter.

Superstjernen, som er sponseret af PokerStars, hentede nemlig i dag sin første pokersejr i karrieren, da han overvandt 47 modstanderen i en €10 Turbo-turnering på sin hjemmebane.

“Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker at konkurrere og gør mit allerbedste lige meget, om det er tennis, golf eller videospil. Da jeg opdagede poker, valgte jeg PokerStars, fordi sitet forstår, hvad det kræver at være bedst og associerer sig med en mesters kvaliteter” lød det fra Nadal i en pressemeddelelse, da han tiltrådte hos PokerStars tilbage i juni sidste år.

Læs også: Theo byder Nadal velkommen – endelig en der kan lære mig at “Kickserve” bedre

De €152 der var i førstepræmie blegner dog en smule i forhold til de over $50 millioner han har hentet på sin kraftfulde baghånd, men lad os blot antage, at det ikke var for pengenes skyld, at han stillede op i turneringen.

Læs også: Se Nadals bluff-kursus: – I’m not Rafa!