LIVE: Årets VILDESTE pokerhånd i Unibet Open København

Årets hånd – intet mindre. Og det er nærmest ligegyldigt, hvad der sker i årets sidste ni måneder.

Rasmus Vogt har for kort tid siden bustet Danmarks varmeste pokerspiller i 2012, Simon Ravnsbæk (artikelbilledet, red.), ud af Unibet Open København efter et festfyrværkeri af en pokerhånd. Rasmus Vogt var bagud, da pengene kom til midten, men en royal straight flush er nu engang en fuldstændig uovervindelig pokerhånd – og en royal straight flush var lige præcis, hvad Rasmus Vogt fangede. En nærmest umulig hånd at fange i No Limit Hold’em.

Se den vanvittige hånd i detaljer lige her

Rasmus Vogt kommenterede selv hånden med et skævt smil:

“Det er ikke 2012 længere,” sagde han til PNN.dk med henvisning til, at Simon Ravnsbæk må forberede sig på nye tider her i 2013.

Unibet Open kører lige nu, og PNN.dk er med på sidelinjen. Du kan se livestream fra turneringen lige her

Belgier i front

En optælling i spisepausen viser, at en fræk belgier har dristet sig til at lægge sig i front for Unibet Open Copenhagen. Gerret Van Lanckert sidder med 108.350 chips foran sig, efter blandt andet at have ekspederet Anders ‘Hahila’ Hansen ud af turneringen i en 4-bettet pot med to knægte mod danskerens tiere.

Van Lanckert kan hverken dansk eller engelsk, så vi synes godt her, at vi kan tillade os, at kalde ham for en ubehøvlet klaphat, når han på den måde kommer og ødelægger danskerfesten. Han skal dog ikke kigge sig frygtelig langt tilbage over skulderen for at spotte et par hurtigt accelererende danskere i baghjulet.

Den legendariske snookerkommentator, Henrik Kaj Hansen, – der blandt andet har sin egen fanklub på faceook – var for kort tid siden oppe i 75.000, men har netop tabt en pot på 10.000. Frederik Brink sidder på tv-bordet med 65.725, mens Anders Jensen har 57.125 chips.

“Der var en som var flink at 5-bette all in med ti-fem mod min es-konge,” fortæller Anders Jensen.