Isildur1 flipper ud på modstander: Gi’r dig aldrig action igen

I de første par uger af 2013 var Isildur1 fuldstændig urørlig. Han hamrede sig vej til $5.000.000-mærket i løbet af bare 14 dages penge, og alt var vidunderligt. Og det blev han simpelthen nødt til at give udtryk for.

“I am on the sickest run of cards ever! had one of biggest winning days of my life today. i’m having fun too :)” tweetede han allerede den 9. januar – da var han på vej mod fire millioner dollars i overskud for året.

Læs: Isildur1: – Jeg har det sjovt!

Siden da er jublen forstummet. Isildur1 står netop nu noteret for et plus på $1,2 millioner, og det resultat kan man selvfølgelig anskue på to måder. Det positive syn på Isildur1s årsregnskab er, at ‘det er da flot’. Den negative udlægning er, at han har sat hele $3,8 millioner til i forhold til hans års-peak.

Isildur1 selv virker ikke helt tilfreds. Det kom til udtryk, da han forleden spillede mod spilleren KPR16. Isildur1 disconnecter midt i en pot – ikke verdens største pot, bare en sag på $8.000. Isildur1 prøvede at få modstanderen til sende i hvert fald nogle af skillingerne fra den netop overståede pot tilbage, men det havde modstanderen ikke lige hørt noget om. Næppe noget, der ville genere Isildur1 synderligt, hvis han var oppe med $5.000.000, men midt i en brok-tid er det bare ikke lige det, man har brug for.

En forvirret Isildur1 fik omsider forbindelsen tilbage – kun for at miste besindelsen i den efterfølgende chat med sin modstander. Læs chatten lige her