Hellmuth: Mavepuster kostede mig sejren

“Jeg elsker Phil nogle gange. Og jeg hader Phil nogle gange.”

Mike Matusow er måske ikke verdens mest troværdige mand, men han er til gengæld underholdende. I det nye afsnit af ‘The Poker Egde’ fortæller han om Phil Hellmuth, og han holder sig ikke tilbage.

“Det er virkelig tvivlsomt om Phil har alle sine æg i den samme kurv. Men hey, that’s just Phil,” siger Mike Matusow, og fortæller om en ‘episode’, der skete før finalen i NBC Heads-Up Championship.

Læs også: Matusow: -Hey Phil, I just fu***ing crushed you!

“Phil ringede til mig for et par dage siden, og jeg tænkte virkelig, at nu har han haft et par dage til at komme sig. Han vil nok ønske mig tillykke. Men det første han sagde var: ‘Hey man, jeg vandt ikke, fordi du slog mig i maven. Jeg havde ondt i maven’,” gengiver Mike Matusow, og forklarer så, hvad det gik ud på:

“Jeg pjattede med ham før finalen. Som om jeg var Rocky. ‘Let’s go!’ Og ja, jeg slog ham i maven – måske lidt hårdere end jeg ville. Og jeg havde det rigtigt dårligt med det. Han gik lidt selv ind i den, men altså – det var ikke hårdere end at det burde have været helt væk efter fem sekunder. Men Phil blev bare ved med at jamre sig over det,” fortæller Mike Matusow.

At Phil Hellmuth kan jamre sig som ingen anden, er et faktum. Har du for eksempel set, da han røg ind i et lille bad beat på et stort WPT-finalebord og efterfølgende styrter til jorden i afmagt? Kommentatorerne ved ikke, om han har fået et ægte ildebefindende eller om han bare skaber sig. Du finder hele det grinagtige optrin på tv lige her