Gus kæmper om to millioner australske dollars

Aussie Millions har allerede buldret der ud af i over to uger, men alt sammen – også $100.000 Highrolleren og Main Event – har blot været optakt til dagens supermøde i Melbourne. Om kort tid går kortene nemlig i luften i den monstrøse A$250.0000 Super Highroller.

Og hvis man er i tvivl om, hvad der er i vente, så er det blot at tage et kig tilbage til sidste års udgave af turneringen, hvor de tre øverste placeringer blev taget af Phil Ivey, Patrik Antonius og Gus Hansen i den nævnte rækkefølge, mens Daniel Negreanu blev den uheldige bubbleboy.

$2.000.000 i forventet førstepræmie

Pokernews.com, der liveblogger fra turneringen, skriver, at der også i år forventes over A$2.000.000 i førstepræmie, men hvis Gus Hansen skal sig forhåbninger om at nuppe den, så skal han stramme sig an i forhold til niveau han hidtil har præsteret under dette års Aussie Millions.

“250K challenge starts now – to win, I need to play better than in the 100K!” skriver han på Twitter.

Hvis du vil se eller gense sidste års afgørelse i farve-tv, så er det bare at følge linket her nedenunder.

Læs også: Aussie Millions: Se Gus mod Ivey og Antonius

Startlisten for $250.000 Super Highrolleren er endnu ikke offentliggjort, men det forventes, at Jason Mercier, Tobias Reinkemeier, Phillip Gruissem og Phil Ivey er blandt deltagerne, foruden naturligvis Gus Hansen.