Durrrr vinder en million i én hånd

Så skulle det være ganske sikkert, at Isildur1 ikke længere er årets største vinder i Online-Poker-Land. Vi har en ny mand på toppen – Tom ‘durrrr’ Dwan.

For fire dage siden vandt durrrr omkring 2 millioner dollars i løbet af 48 timer. Siden da er der blevet sat lidt til her og der, men nu er han der så igen. Netop nu er durrrr, der stadigvæk er online, oppe med $1,1 million i løbet af de sidste 24 timer.

Hele 2.971 hænder har durrrr fået tæsket igennem, og han er som nævnt fortsat i gang. Omkring $250.000 er vundet på heads up No Limit Hold’em, men langt, langt de fleste skillinger er vundet på 2-7 Triple Draw med blinds på $250/$500.

Læs også: Så er man varm: durrrr rammer den lige i røven i døgnets største pot

Det lader i øvrigt til, at når durrrr er varm, så er Phil Ivey kold. Ligesom sidste gang durrrr rensede alt og alle er Phil Ivey døgnets største taber. Ifølge highstakesdb.com er Phil Ivey nede med $522.000, og Phil Ivey har også holdt sig til 2-7 Triple Draw-bordene.

Tom Dwan topper også highstakesdb.coms liste over største potter i løbet af det sidste døgn. Hånden udspillede sig på et heads up No Limit Hold’em $300/$600-bord. Modstanderen er den anonyme SanIker, der får sig en grim oplevelse af, hvordan det er at spille mod durrrr, når han rammer kogepunktet.

Se hånden lige her