Dansker vinder kæmpe turneringsserie på PokerStars

Jaroslav Tjepan, stjerne-hest i stald AlexKP, sikrede sig førstepladsen på TCOOP-leaderboardet, da han hentede en flot 12. plads i søndagens Highroller. Dermed er Tjepan Turbo Championships of Online Poker-maestro over dem alle, og herfra skal der lyde et kæmpe stort tillykke til Tjepan for den imponerende førsteplads, der kaster en $16.500 pakke til PokerStars Caribbean Adventure 2014 af sig.

Tjepan vidste godt, hvad missionen var, før det gik løs med søndagens omfattende turbo-program:

“Enkelt cash fra at være verdens bedste turbo-grinder,” skrev han – ganske ubeskedent.

Og et cash – det fik han. Et flot et af slagsen endda.

I $2.100 Highrolleren slog Tjepan til og sikrede sig en 12. plads til hele $20.800, og det resultat var lige præcis hvad doktoren havde ordineret: Vinder af PokerStars Turbo Championships of Online Poker – Jaroslav Tjepan.

Du kan se hvordan Tjepan blev udtaget til AlexKPs staking-hold lige her

Alexander ‘AlexKP’ Petersen er imidlertid ikke verdens letteste at tilfredsstille. Han vurderer, at han har lavet et overskud på cirka $65.000 på turneringsserien, men alligevel mener han ikke, at det er noget at slå flikflak over.

“Når man kigger på, at jeg har staket ham, der vinder TCOOP-leaderboardet plus en anden, der slutter i top 10, vil jeg næsten vædde på, at det er de to i hele top 20, der har cashet mindst,” beklager hestehviskeren sig.

Læs hele AlexKPs klagesang lige her