Dansk pokerstjerne i vanvittig rutsjebanetur i WPT Vejle

37 spillere resterer i WPT Vejle, og Morten Erlandsen er en af dem. Rutinerede Morten Erlandsen har efterhånden prøvet lidt af hvert, men det er tit sådan, at når man tror, at man har prøvet det hele, så kommer Onkel Overraskelse et smut forbi. Og dag 2 af WPT Vejle skulle vise sig at være noget af det mest crazy, som Morten Erlandsen nogensinde har oplevet.

Forklaring følger, men først Erlandsens umiddelbare reaktion:

“Jeg er selvfølgelig glad for at være videre, men egentlig er jeg mere tiltet, end jeg er glad,” sagde Morten Erlandsen til PNN.dk umiddelbart efter dag 2 var fløjtet af.

Læs også: Jens Hansen knockoutede Brian Nielsen

Og hvad er det så, der fik gjort Erlandsen så tiltet?

Humøret var højt lige fra starten:

“Fin start. Er i 49.000. Average er 54.000,” lød den første harmløse opdatering.

Det skulle snart blive bedre – meget bedre – for Morten Erlandsen:

“Woop woop – AI på flop med KQ spar vs 10-7 spar på flop: 3-8-9 med to spar. Han klonker straight på turn, men Erlandtoget er ikke til at stoppe, da en spar falder på river.”

Et hurtigt flip senere – et tabt flip – og Morten Erlandsen var i 190.000. En glimrende stak.

Så tid til et hit – Erlandsen taber en pot på 80.000 efter at være kommet all in preflop med damerne mod kongerne. Ingen hjælp, men han vinder hurtigt det tabte tilbage og kommer igen op omkring 175.000.

Og så starter sickness. Først bliver esserne knækket, derefter taber kongerne til knægt-otte. Erlandsen er krøblet helt ned til en enkelt big blind, men fire all ins i træk bliver vundet, og Erlandsen lever mirakuløst endnu.

Læs hvordan de vanvittige hænder helt præcist udspillede sig lige her