Anklaget for million-svindel på pokerbordene: Jeg vandt på ærlig vis!

Så er der svar på tiltale fra Jean-Paul Pasqualini, den fusk-anklagede franske vinder af Partouche Poker Tour 2009.

Sammen med runner-up i turneringen Cedric Rossi, der ligesom Jean-Paul Pasqualini er fra Korsika-egnen, er Pasqualini under anklage for at have udviklet et tegnsprogs-system, der betød, at de kunne kommunikere deres kort til hinanden. Anklagen følger med en video med fire minutters poker og tydeligt tegnsprog fra finalebordet i Partouche Poker Tour 2009. Du finder videoen, der er i den kaliber, at den bare skal ses lige her.

Jean-Paul Pasqualini har grebet pennen og har skrevet et svar på anklagerne til PokerEnLigme.com – et fransk site. Han nægter alt – Lance Armstrong-style:

“Det, som ophavsmanden til denne video er meget omhyggelig med IKKE at afsløre er, at han allerede fik prøvet denne sag for to år siden. Groupe Partouche har omhyggeligt verificeret HELE finalebordet. Resultat: Der var absolut intet at komme efter! Der er tale om en videomontage på fire minutter. Jeg vil gerne minde om, at finalebordet foregik i et fuldt oplyst lokale, og at det varede 18 timer fra start til slut. Denne fire minutters videomontage skal sættes i forhold til, at finalebordet rent faktisk varede 18 timer, og jeg kendte desuden ikke Cedric Rossi (heads up-modstanderen og den angivelige tegnsprogs-kumpan, red.) før turneringen,” skriver Jean-Paul Pasqualini, og slår så fast:

“Jeg ved, hvad jeg gjorde. Jeg vandt turneringen på ærlig vis.

Læs også historien om det, der kaldes ‘århundredets bedste bluff’

Det påståede tegnsprogssystem, som de to spillere benyttede sig af, lyder som følger:

Klø på hovedet = es (klø to gange = to esser). Klø på panden = konge. Klø i øjet = dame. Klø på næsen = knægt. Klø på mund = ti. Klø på nakke/hals = otte/ni. Klø på armen = lille par.

Jean-Paul Pasqualini vandt helt præcist €1.000.000 for sin sejr i Partouche Poker Tour Main Event 2009.