AlexKP flyvende på ‘små stakes’

Alexander ‘AlexKP’ Petersen erklærede på Pokernet.dk, at februar stod i selvafstraffelsens tegn efter han havde tabt et stort beløb på de fuldfede takster $100/$200 og $200/$400. Derfor var det tid til at rykke ned i takst og spille ‘lowstakes’ (op til $10/$20, red.) i hele februar måned. Hvis AlexKP skulle falde i og hoppe en tur på de højere takster ville det koste ham:

“For at holde mig til planen giver jeg 5.000kr til én person, der har bidraget med lir/humor/opbakning her i tråden. HVER gang jeg bliver set over 10/20 i Feb,” lovede AlexKP, og mange troede, at det kun ville være et spørgsmål om tid før de første 5.000 blev kylet af sted mod en glad pokernetter.

Men sådan er det ikke gået.

Læs også: AlexKP vil straffe sig selv

Og: AlexKP renser ‘små’ takster

AlexKP har tværtimod været fuldstændig flyvende i februar måned. De ‘små’ takster er blevet renset i lige linje, og hvis de højere takster har lokket, har han – i hvert fald indtil videre – holdt sig i skindet.

Du kan se den underholdende tråd på Pokernet.dk lige her – AlexKP har lige opdateret sine resultater for måneden. Kort fortalt er han oppe med 53 buy-ins eller hele 5.310 big blinds for måneden.

AlexKP er lige rejst til Thailand – PNN.dk fangede ham for en kort kommentar her til morgen.

Overholder du dit løfte om ‘lowstakes’?

“Ja, steady grind. Har også lige opdateret tråden med de nyeste resultater.”

Ja, har læst op. Du er jo flyvende..?

“Ha ha, ja. Jeg spiller dog live højere, og nu jeg er i Thailand overvejer vi måske et smut til Macau og se om vi kan få gang i en god lir-raket.”

God tur og god vind med lir-raket herfra.