19-årig forvandlede 166 kr. til 255.000 kr.

En stor samling af Danmarks allerbedste pokerspillere har været samlet siden lørdag d. 9 februar på Casino Munkebjerg i Vejle, hvor Danske Spil i disse dage afholder WPT National Vejle.

I feltet er vi bl.a. stødt på poker-profiler som Alex “AlexKP” Petersen, Simon Ravnsbæk, Jaroslav Tjepan, Jan V. Sørensen, Jonas Klausen, Morten Erlandsen og mange, mange flere, men derudover har en lang række dygtige, mindre profilerede spillere gjort sig godt bemærket ved den grønne filt.

Med ved bordene i Vejle var også den tidligere danske boksebamse “Super Brian” Nielsen, som var uhyggeligt tæt på at komme i pengene, men måtte lade livet i det man i pokermæssig forstand kalder et gigantisk blow up kort før pengepræmierne.

Læs også: Jens Hansen knockoutede Brian Nielsen

 

Lavede $30 om til en kvart million kroner

En af de lidt mere ukendte pokerspillere der gjorde sig godt bemærket, er den bare 19-årige dansker Andreas “Høgen” Høgh. Han havde kvalificeret sig til WPT Vejle i en $30 satellit hos Danske Spil Poker på nettet, og for få timer siden blev han elimineret på en 3. plads, hvilket indbragte ham hele 255.000.

Allerede efter 1. dagen var Andreas Høgh godt med i turneringen, da han gik videre til dag 2 med 128.500 chips og han fortsatte ufortrødent de gode takter på dag 2, hvor han fik spillet stacken op i 198.000. På 3. dagen skulle de 8 finalebordsdeltagere findes og Andreas Høgh gjorde igen god figur af sig, da han fik lavet de 198.000 chips om til 1.295.000, hvilket var nok til en placering som nr. 2 da finalebordet gik i gang tidligere i dag.

Med kun 3 spillere tilbage skulle heldet dog slippe op for den unge Høgh, da han med A5 på hånden flopper tre ens på et bord der hed 558 med to spar.Modstanderen Pierre Christensen havde A7 i spar på hånden, og da endnu en spar på falder på turn var Andreas Høgh i problemer. Kun et et fuld hus eller fire ens på river kunne redde ham, og da heldet udeblev var hans flotte præstation i Vejle et overstået kapitel.

Mon ikke den 19-årige Høgh alligevel finder trøst i den flotte placering og de 255.000 kr han får med sig hjem for et indskud på blot 166 kr.?