Sunday Million 10th Anniversary nærmer sig: – Sådan får du et sæde billigt

På søndag, d. 20. marts, fylder PokerStars’ store flagskibsturnering – Sunday Million – rundt, og det er tid til at fejre Sunday Millions 10th Anniversary. Det gør PokerStars ved at puste den garanterede præmiepulje op til i alt 10 millioner dollars, og der er garanteret en million dollars til vinderen.

Flere end 5500 spillere har i skrivende stund betalt $215 for et sæde i turneringen, og mange ender måske med at smide mere end dét, for dette års Sunday Million Anniversary-turnering er nemlig et re-entry event, hvor alle spillere har op til tre skud á $215 i turneringen. Hvert skud giver selvfølgelig en ny startstack, og der er ikke tale om rebuy, da man skal buste hele sin stack, før man kan købe ind igen.

Vanen tro kører der et hav af satellitter til Sunday Million i disse dage, og du kan læse mere om de største satellitter herunder, eller gå direkte til PokerStars, hvor du finder dem alle i lobbyen.

Spil Sunday Million hos PokerStars >>

 

sunday_million_10th_lobby

 

Kom billigt med i Sunday Million 10th Anniversary

Der er “shuffle up and deal” i Sunday Million søndag d. 20. marts kl. 19.30 dansk tid, men som altid er der late registration, så du kan købe – eller vinde – dig ind i turneringen helt frem til kl. 22.30.

Er du ikke lige frisk på at smide $215 – eller hvad der svarer til 1420 kr. i dagens valuta – på et buy-in til Sunday Million 10th Anniversary-turneringen, kan du benytte ventiden frem til Sunday Million på at give en eller flere af de mange satellitter et skud. Her kan du kvalificere dig via freerolls eller diverse satellitter med forskellige buy-ins (inkl. StarsCoin).

Der kører allerede satellitter nu til Sunday Million, så der er ingen grund til at vente til selve dagen med at kvalificere dig. Men hvis du endnu ikke har snuppet et sæde søndag, kan du glæde dig over Deadline Turbo- og Last Chance Hyper-satellitterne til mellem $11 og $33, som kører i timerne op til starten går i Sunday Million. Her er det endegyldigt sidste chance for at vinde et sæde via en satellit til denne uges Sunday Million, og i alt er der tusindvis af Sunday Million-billetter i spil på sidstedagen.

Har du i overflod af StarsCoins hos PokerStars, kan du også købe en $215 billet til turneringen i VIP Store. Her er prisen 21.500 StarsCoin for ét stk $215-ticket.

Spil satellitter til Sunday Million hos PokerStars >>

 

sm_lobby

 

Find flere satelitter til Sunday Million

Når du befinder dig i en turneringslobby hos PokerStars, kan du altid nemt se, præcist hvilke satellitter som kører netop nu til den pågældende turnering. Således er Sunday Million selvfølgelig ikke anderledes, og herunder ses et lille udpluk af en endeløs række af satellitter som kører døgnet rundt til Sunday Million i disse dage.

Sunday Million har turnerings ID 1436886064, og du kan nemt søge efter den i PokerStars’ turneringslobby eller i menuen ved at indtaste turnerings ID.

satelitter_sunday_million