PokerStars giver $1 million væk i freeroll

For mange pokerspillere er de $215 som Sunday Million koster for stor en udskrivning af rullen til, at det er forsvarligt at spille med om de skyhøje finalebords-præmier. Nu kommer PokerStars imidlertid de spillere til undsætning, når verdens største pokerside på næste lørdag afholder en freeroll, og sætter hele $1 million dollars på højkant.

Læs også: $10 millioner garanteret: Sunday Million fylder rundt

Turneringen bliver en af de største gratis-turneringer nogensinde, og der er garanteret mindst $20.000 til vinderen. Det er imidlertid ikke bare muligt at registrere sig til finalen, man skal nemlig først spille sig videre fra en af de specielle 90-mands Sit & Go-satellitter, hvor kun de bedste 9 vinder adgang til den velbetalte freeroll.

Alle PokerStars-spillere har to muligheder for at vinde adgang til freerollen. Ved at gennemføre en bestemt freeroll-challenge, kan man nemlig få sin første Sit & Go-billet. Det kræver blot, at man tilmelder sig udfordringen, og spiller én pokerhånd om rigtige penge. Lykkedes det imidlertid ikke at kvalificere sig i første ombæring, kan man efterfølgende indbetale $20 eller mere, og bruge indbetalingskoden MILLION1. Gør man det, får man endnu en adgangsbillet til en 90-mands Sit’n’Go, og skal altså igen forsøge at nå blandt de 10 procent bedste.

Den endelige freeroll finder sted lørdag den 19. marts klokken 18.04, og 90-mands satellitterne vil køre helt op til to timer før startfløjtet. Finalen har imidlertid et loft på 100.000 deltagere, så skulle det mål være nået ind, er der altså ingen kære mor. På nuværende tidspunkt er der registret 9.815 spillere til finalen, men som næste lørdag kommer tættere på, des flere vil selvsagt have kvalificeret sig.

Har du ikke allerede en bruger på verdens største pokerside, kan du oprette en lige her.