“Philipgm” blev bedste dansker i gigantisk Sunday Million

45.353 spillere stillede i går til start i den store $215 Sunday Million 10th Anniversary-turnering, som i dagens anledning havde en garanteret præmiepulje på $10 mio. samt en rund million dollars garanteret til vinderen. Som noget helt særligt var denne jubilæums Sunday Million et 3xre-entry event, og der blev lavet ikke færre end 9706 re-entries. Dermed kom det samlede antal deltagere op på 55.059, og det skabte en samlet præmiepulje på $11.011.800 – nok til at sprænge garantien i stumper og stykker.

Der spilles i disse minutter finalebord, hvor der nu resterer blot 7 spillere. Finalebordet blev desværre uden dansk islæt, men det var lige ved og næsten for Philip “Philipgm” Majgaard, der blev placeret som bedste dansker på 22. pladsen.

Så sent som i weekenden havde PNN.dk en special om netop “Philipgm”, som spiller staked i øjeblikket, og er mere end en halv million kroner i plus over det sidste halve år. Nogle af disse penge blev geninvesteret i denne turnering, da “Philipgm” står noteret for at have lavet et re-entry tidligt i turneringen. Hvad “Philipgm” bustede med i første omgang, har ikke været muligt at opstøve på nuværende tidspunkt, men beslutningen om at købe sig ind igen skulle vise sig at være en klog en af slagsen. Majgaards 22. plads var nemlig $28.976 værd.

Læs også: 5 måneder som staket: Philip er en halv million i plus

Du kan logge ind på PokerStars netop nu og følge finalebordet helt til dørs. PNN.dk følger selvfølgelig turneringen helt til det sidste riverkort, og opdaterer denne artikel, når det endelige resultat foreligger. Netop nu er canadiske “a.urli” chipleader og ligger solidt i svinget til at scoope den astronomiske førsteplads. Der er endnu ikke indgået deal på finalebordet.

Læs om afslutningen på Sunday Million 10th Anniversary her.