69 armbånd på spil: WSOP offentliggør årets program

Sidste år blev Alexander ‘KP’ Petersen indsluset i den lille loge af danske spillere, der gennem tiderne har vundet et WSOP-armbånd, da han strøg helt til tops i det $10.000 dyre PLO-mesterskab foran Jason Mercier. Om godt 3 måneder går det så igen løs på Rio All-Suite Hotel & Casino i Las Vegas, og i går offentliggjorde World Series of Poker så deres program for årets strabadser i Syndens By.

69 braceletevents bliver det til i år, men genvalg til blandt andre den gigantiske $565 Colossus-turnering, der sidste år trak hele 22.374 entries, de to $1.500-turneringer Millionaire Maker og Monster Stack og det $50.000 dyre Poker Players Championship. Til gengæld er der ingen $1.111.111-udgave af den velkendte One Drop-turnering på programmet. I stedet er det lillebroderen, den $111.111 dyre highroller, der skydes i gang den 8. juli, mens One Drop selv forventes at afholde million-versionen senere på sommeren.

Shaun Deeb

Den amerikanske pokerpro Shaun Deeb vandt sidste år et bracelet i den $10.000 dyre Pot Limit Hold’em-turnering. I år er den imidlertid taget af programmet.

Også Pot Limit Hold’em er blevet helt og aldeles fjernet fra programmet. Sidste år var der således både en $1.500 tour og et $10.000 mesterskab i varianten, men de er ingen steder at finde i år. Til gengæld genintroducerer Seth Palansky og co. i år en holdpoker-turnering, hvor man i hold fra 2-4 personer kan stille op i kampen om et bracelet. Det koster $1.000 per hold, og fungerer som en tag-team-turnering, hvor man kan skifte ud efter forgodtbefindende.

Endelig har WSOP afsløret, at man fra i år forsøger sig med tidligere starttider. De tidligere turneringer skydes således i gang klokken 11.00 i år mod middag sidste år, mens eftermiddagsbegivenhederne begynder klokken 15.00 frem for klokken 16.00.

Du kan se det fulde program på WSOPs hjemmeside.