Fusionerede Paddy Power Betfair skærer i poker-investeringer

Da Paddy Power og Betfair poker sidste år offentliggjorde deres intentioner om en fusion, håbede mange pokerentutiaster på, at de to iPoker-skins kunne danne fælles front og på sigt blive en reel konkurrent til PokerStars. I går fremlagde begge virksomheder så deres årsregnskaber for 2015, og her tyder intet desværre på, at Paddy Power Befair har tænkt sig at tage kampen op med Amaya om pokerspillernes gunst.

Læs også: PaddyPower og Betfair få dage fra historisk fusion

Således fremgår det af selskabets ‘Preliminary Result Statement’, at selvom begge virksomheder har oplevet stor fremgang på bundlinjen med henholdsvis 10 procents større profit hos Paddy Power (€180 millioner) og 11 procent hos Betfair (€152 millioner), så skærer begge brands drastisk på deres pokerdrift.

“Vi har opnået besparelser som følge af en række foranstaltninger som inkluderer stramninger i centrale funktioner, konsolidering af vores produktudviklings-aktiviteter, reduceret investeringer i poker og bingo og indskrænkning af fokus på ‘lov value’-kunder”, skriver Paddy Power Betfair i udtalelsen.

Beskæringerne sker som følge af de sænkede forventninger til onlinepokeren, der er en generel tendens i branchen i øjeblikket. Hos iPoker – hvor både Paddy Power Poker og Betfair Poker har hjemme – faldt cashgame-trafikken således med hele 33 procent sidste år.