Påskebonus: Få 25 kr. gratis til Zap Poker hos Danske Spil

Påsken banker på døren i det danske land, og det er tid til påskefrokoster med påskebryg og hvad der ellers hører til. Påsken betyder også masser af fridage for de fleste, og dermed bliver der formentlig god tid til at snuppe sig et slag online poker i de kommende dage.

Nu kan du få 25 kr. gratis i Påskebonus hos Danske Spil Poker, som du kan hygge dig med i påskedagene. Pengene kan udelukkes bruges på Danske Spil Pokers Fast Fold-variant, Zap Poker, hvor du som bekendt får en ny hånd på et nyt bord med nye modstandere, så snart du folder din hånd. Det betyder nul ventetid mellem hænderne, og det har gjort Fast Fold-poker så populært at alle pokersites nu mere eller mindre tilbyder deres egen Fast Fold-poker variant.

Zap Poker kan også spilles fra mobilen, hvor det virkeligt kommer til sin ret at der ingen ventetid er mellem hænderne, og du kan installere Danske Spil Poker på både din Android eller iOS platform.

Få 25 kr. til Zap Poker her >>

Sådan får du 25 kr. gratis til Zap Poker

Log ind hos Danske Spil Poker og gå til indbetaling. Her indtaster du bonuskoden paaske25, og det er værd at bemærke, at du ikke behøver lave et indskud for at modtage bonussen.

Din 25 kr. påskebonus vil være tilgængelig med det samme, og du er klar til at give dig i krig med Zap Poker-bordene.

Du skal blot optjene 50 bonus points på Zap Poker, før du kan hæve dine 25 kr. Du har 60 dage til at optjene de 50 points, hvorefter de 25 kr. forsvinder fra din konto, hvis bonuskravet ikke er klaret. Bonuskravet omfatter IKKE dine gevinster, og dit overskud for de 25 gratis kroner er således dit til at beholde.

Lær mere om Zap Poker

Hvis du endnu ikke har prøvet Zap Poker hos Danske Spil, kan du lære mere om hvordan det foregår i denne video fra Danske Spil Poker.