Dansk F1-verdensmester vil koste Danske Spil millioner

Interessen for Formel 1 er for alvor blusset op herhjemme igen, efter det i februar kom frem, at Kevin Magnussen i år får et sæde i motorsportens største og hurtigste klasse. Den danske sportsmand skal i år køre for Renault, der for første gang i mange sæsoner ikke længere leverer motorer til konkurrerende hold, men i stedet håber på at kunne skabe en bil, der på sigt skal kunne følge med den dominerende Mercedes-racer. Således er hverken holdets eller Magnussens egne forventninger rettet mod en samlet podieplacering i denne sæson, men skulle den lynhurtige dansker alligevel gå hen og overraske, så kan det komme til at koste bookmakerne rigtig dyrt.

Oddset-spillerne har nemlig været vilde med at stikke ud på “Mini-Mag”. Siden Danske Spil åbnede op for F1-spillene i sidste måned, har rigtig mange motorsportsfans benyttet lejligheden til at spille på Kevin Magnussen som verdensmester til odds 250. Således står spiludbyderen til at tabe et tocifret millionbeløb, hvis det utænkelige skulle ske, fortæller Danske Spils oddsansvarlige, Peter Emmike, i en pressemeddelelse.

oddset_programblad

Det er muligt at få pengene 250 gange tilbage, hvis Kevin Magnussen mod forventning skulle gå hen og blive verdensmester i sit første år i Reanult-raceren.

“Oddset-spillerne står pt. til at vinde intet mindre end 10 millioner kroner, hvis Kevin Magnussen skulle gå hen og chokere Formel 1-verdenen og bliver verdensmester i sin debut-sæson i Renault-raceren”, siger han og fortsætter.

“Kevin Magnussen har kørt ganske glimrende under sine mange træningsrunder på banen i Barcelona og undgået uheld og materielle skader. Men tiderne har samtidig afsløret, at Kevin og Renault-teamet stadig er et stykke fra den absolutte top. Derfor vurderer vi, at Kevin Magnussen vil komme til at ligge midt i feltet i løbet af den kommende Formel 1-sæson. Men Danske Spils kunder er altså lodret uenige i den betragtning”, siger han.

Udover vinderspillet til odds 250, så er det også muligt at stikke ud på Kevin Magnussen i en samlet top-10 til 2,40 gange pengene, mens en hvilken som helst podieplacering i løbet af sæsonen vil udbetale odds 3.

Vil du også have penge ud på unge Magnussen, kan du spille netop nu hos Danske Spil.

Artikelfoto: Photosorensen / Shutterstock.com