POKERNYHEDER
FRA IND- OG UDLAND
Pokerstars – Toplogo
Danske spil – Toplogo
Unibet – Toplogo
NordicBet – Toplogo

Pokerverdenen gør klar til Sunday Million-jubilæum

Pokerverdenen gør klar til Sunday Million-jubilæum

Når PokerStars’ flagskibs-turnering – The Sunday Million – på næste søndag sparkes i gang, markerer det samtidig en milepæl i turneringens historie. Der er det nemlig præcist 7 år siden PokerStars for første gang afviklede Sunday Million, og det fejrer PokerStars ved at garantere en præmiepulje på $7.000.000.

Som det ofte sker på finaltable i Sunday Million forventes det, at spillerne på finalebordet indgår en deal når tiden kommer, som sikrer at alle får en god portion af de mange penge, der lægger og venter forude på vinderen. Hele $1.000.000 er der nemlig garanteret til den kommende vinder af søndagens Sunday Million – hvis finalebordets deltagere ellers har is nok i maven til ikke at indgå en deal.

Der er allerede en summen i krogene i det internationale pokermiljø omkring den store Sunday Million, som altså spilles d. 3 marts. Et buy-in koster $215, men hvis du synes prisen er lidt for spids, kan du kvalificere dig til den store turnering via et utal af satellit-turneringer som kører døgnet rundt i de kommende 7 dage.

 

Kvalificér dig via et utal af satellitter

Køb dig ind i satellitterne med penge eller sammensparede FPP-points, og vind et sæde til Sunday Million, for det bliver en fest du ikke har lyst til at gå glip af.

PokerStars kører f.eks. en turbo satellit på selve dagen med 1000 (jeps, ét tusinde) sæder til Sunday Million i præmiepuljen, og buyin til denne satellit er bare $11. Turneringen starter kl. 19:30 dansk tid, og det er samtidigt den endegyldigt sidste chance for at kvalificere dig til Sunday Million i denne omgang.

Men som nævnt kører PokerStars satellitter hele ugen, og der er ingen grund til at vente til sidste øjeblik med at sikre dig dit sæde til dette gigantiske event.

Og hvis du sidder og tænker, at det er umuligt at vinde adgang til Sunday Million for de få FPP-points du har stående på din PokerStars konto, så kan du godt tro om igen. Måske har du ikke hørt om “maratik”, som lavede blot 40 FPP-points om til et buy-in og senere vandt hele $1.000.907?

 

Vind dit sæde allerede i dag

Selv om der kører satellitter hele ugen, og du har masser af tid til at få kvalificeret dig til søndagens pokerfest på PokerStars, er der ingen grund til at vente til sidste øjeblik.

Allerede i dag kl. 19:45 dansk tid har PokerStars nemlig en $11 turbo-satellit med 100 garanterede sæder til Sunday Million i puljen.

sunday_million_satellitter

Du finder alle satellitterne i PokerStars lobbyen under Turneringer -> Satellitter.

Derudover arrangerer Danmarks største pokerforum – Pokernet.dk – hele 7 satellitturneringer med addede sæder til den store Sunday Million næste uge.

Læs mere om satellitterne på Pokernet.dk >>

Sunday Million spilles naturligvis også i aften, hvor der som normalt er $1 mio. garanteret i præmiepuljen, og der er intet der forhindrer dig i at forsøge at vinde et sæde allerede i dag, og varme op til næste uges Sunday Million ved at spille turneringen i aften.

God fornøjelse og held og lykke.

 

Giv dig selv chancen for at blive dollar millionær. Klik her!

Skriv en kommentar

Powered by Facebook Comments


-


Read previous post:
MickeyPFinalebordetTop
Mickey Petersen vinder highrolleren i Baden

Årets highroller-event ved WPT Baden blev lidt af en sit n go med blot 8 spillere til start, og det...

Close