‘Timex’ havde 85 procent i tiltende Aussie Millions 2’er

At sælge og bytte procenter i sig selv er for mange professionelle turneringsspillere blevet en vanesag i et forsøg at minimere den enorme varians. Alligevel foretrækker de fleste stadig at have mindst 50 procent i sig selv, så der ikke skal skæres alt for meget af kagen fra, når der falder finaleborde af ved de største turneringsserier. For mange er det også et spørgsmål om, at kunne spille sit absolut bedste, når der er mest på spil, men det problem har den tidligere WPT-vinder, amerikanske Tony Dunst, tilsyneladende ikke. Kort efter sin andenplads ved Aussie Millions Main Event sidste uge afslørede Dunst nemlig, at han blot havde 15 procent i sig selv, og at det faktisk var en enorm lettelse i den afgørende heads up-duel. Det fortæller han til PokerNews.com.

“Jeg synes heads-up spillet gik lettere for mig, fordi spillet var gigantisk for ham, og meget mere normalt størrelsesmæssigt for mig. Jeg følte, det var en god fordel at have, at han var under væsentligt mere pres, end jeg var. Det var simpelthen bare realiteterne”, lyder vurderingen fra Dunst.

Tony_Dunst_WPT_caribbean

Tony Dunst er bestemt ikke en ueffen herre, og havde før Aussie Millions livecashes for mere end $1,6 millioner. Alligevel havde han blot 15 procent af sin egen action under årets Aussie Millions Main Event, hvor han cashede AU$1 million.

Selvom Dunst almindeligvis blot har omkring halvdelen af sin action ude at svømme, så ledte en helt tosset episode til, at han blot havde 15 procent i sig selv under årets Aussie Millions. Da han stod i kø til tilmeldingsskranken, formåede han nemlig at tabe én af sine to AU$5.000 chips på gulvet, som skulle være brugt til at tilmelde sig turneringen med. Det lykkedes ikke personalet at genfinde den efter et kig på overvågningskameraerne, og det fik Dunst så meget op i det røde felt, at han ragequittede kasinoet.

Dagen efter fik Mike ‘Timex’ McDonald imidlertid fat i Dunst, og overtalte ham til at lade sig stake, mod at afgive 85 procent, og det takkede Dunst ja til. Siden da vekslede han det freeroll til en flot andenplads, hvilket altså sendte AU$150.000 i lommen på Dunst og AU$850.000 til en veltilfreds McDonald.

“Jeg tror aldrig, jeg har haft så lidt i mig selv. Jeg kunne jo lige så godt bare sende chipsene til midten, f*ck det. Hvis et spot var tæt, kaldte jeg som udgangspunkt, for at se nogen kort”, forklarede han.

Selvom det er Dunsts egen vurdering, så var det ikke ligefrem fordi, han sprøjtede sine chips væk. Det blev til flere store, korrekte folds heads up. Du kan se eller gense finalebordet her.