Ziigmund ramte straightflush i nat for $100.000

Det er ikke mange dage siden, vi her på PNN berettede, hvordan Ilari Sahamies ivrige engangement på pokerbordene igen var med til at genoplive highstakes-bordene på PokerStars.

Læs også: Er Ziigmund på vej tilbage til pokerscenen?

 

Siden da er finnen fortsat ufortrødent, og igen i nat var der god action i både de dyreste PLO og Mixed-spil på nettet. Under nicket ‘Ilari FIN’ står Sahamies nemlig noteret for 1.146 hænder over det sidste døgn, som har efterkommet en våd klud i ansigtet på $42.735.

På trods af det anseelige minus, lykkedes det alligevel Ziigmund at vinde en af døgnets største potter, som uden tvivl også er den mest bemærkelsesværdige. På PLO $200/$400 lykkedes det ham nemlig at vinde en pot på mere end $100.000, med den næstbedste hånd i poker.

Spillet er 3-vejs, og Ziigmund åbner på knappen til pot med , og den hollandske spiller ‘Ravenswood13’ kalder fra big blind. Floppet slår , og begge spillere ser efter to checks. På turn stanger Ravenswood13 et potsize-bet ud, og finnen skal ingen steder med sine to par og straightflush-draw.

River lander deckets bedste kort for Ziigmund – . Fuld pot fra Ravenswood13, repot fra vores finske helt til $44.580, og hollænderen må have kortene en tur i mucken, da han kigger ind i stonecold nuts.

Den ukende hollandske highroller endte da også som døgnets største taber, da spilleren efterfølgende fik ørene i maskinen mod ‘EireAbu’.