Yderligere 5,7 millioner Full Tilt-dollars bliver nu udbetalt

Det er nu mere end 50 måneder siden, den skæbnesvangre ‘Black Friday’ indtraf, hvor amerikanske pokerspillere fik frosset deres indeståender på PokerStars og Full Tilt, og nægtet muligheden for at spille onlinepoker. Mens PokerStars hurtigt fik sendt midlerne til de berørte spillere, så var Full Tilt Poker som følge af dårlig ledelse ikke i stand til at honorere de tusindvis af spilleres saldi. De er i stedet blevet udbetalt i bølger over de sidste par år, og nu er yderligere $5,7 millioner på vej til de forurettede pokerentutiaster. Det afslører direktøren for Poker Players Alliance, John Pappas, på organisationens hjemmeside.

Læs også: Flere Full Tilt-penge vil blive udbetalt i marts

Ifølge John Pappas, har en medarbejder i det amerikanske justitsministerium, ‘Department of Justice’, givet udtryk for, at endnu en betalingsbølge er klar til at blive rullet ud i løbet af de næste uger. Udbetalingerne vil ske til omkring 2.000 berørte spillere, og altså beløbe sig til mere end 38 millioner kroner. Det er både spillere, der har været lang tid om at indsende tilstrækkeligt med informationer til at få foretaget en udbetaling, men også spillere der har været uenige i den første opgørelse af deres indeståender, og folk der ikke tidligere har gjort krav på deres penge.

Det skulle efter sigende efterlade “blot” 3.800 personer, der endnu ikke har modtaget deres retmæssige penge fra Full Tilt Poker. Blandt dem skal der blandt andet være en række af Full Tilt Proerne, der på grund af deres samarbejde med Full Tilt-organisationen har stået sidst i køen til at få udbetalt deres penge. Det vides ikke, hvor mange penge der endnu mangler at blive udbetalt, ligesom der ikke er forlydender for, hvornår de sidste 3.800 kan se frem til penge på kontoen. Det vurderes dog, at de resterende kreditorer kan blive betalt på én gang.